Veel gestelde vragen

Wij geloven dat iedere moeder recht heeft op de Wow-versie van zichzelf. Door jarenlange ervaring als GZ-psycholoog én als moeder help ik graag andere moeders om van ‘auw’ naar ‘Wow’ te gaan! Kijk voor meer informatie op ‘Wow-Mom!’

EMDR is een relatief nieuwe techniek waarbij vervelende herinneringen als het ware ‘overschreven’ worden door een combinatie van snelle oogbewegingen en herbeleving. Het klinkt misschien een beetje vaag, maar we hebben al veel clienten kunnen helpen met EMDR!

Nee, dit is niet verplicht. Maar zonder doorverwijzing vergoed de ziektekostenverzekering doorgaans niks. Je moet dan zelf het volledige bedrag betalen.

Het is het beste om eerst je huisarts om een doorverwijzing naar Wow-Mom te vragen. Kijk voor meer info op onze pagina ‘Werkwijze’

Nee hoor! Wij denken dat het voor niemand kwaad kan op zo af en toe eens met een coach of psycholoog te praten. Wij nemen alle klachten serieus, hoe klein of groot dan ook. 

Ja, tenzij er ernstige vermoedens bestaan dat er gevaar is voor jezelf of anderen. Lees hier meer over op onze pagina Klachtenprocedure, geheimhouding en meldcode.

Dat is afhankelijk van de problematiek en het aantal sessies dat we nodig hebben. Kijk voor meer info bij Kosten’.

Wij hebben momenteel contracten met een aantal verzekeraars. Op de pagina‘Kosten’vind je een overzicht van de verzekeraars waar we contracten mee hebben én wat dat voor jou betekent.

Bij verzekeraars waar we een contract mee hebben verrekenen wij de kosten rechtstreeks met de verzekeraar en hoef je dus doorgaans niks voor te schieten. Bij verzekeraars waar we geen contract mee hebben is het helaas wel nog nodig om de kosten zelf voor te schieten. We zijn druk bezig om contracten af te sluiten met de overige zorgverzekeraars zodat dit in de toekomst niet meer nodig is. Kijk voor meer info op de pagina ‘kosten’.

Wij accepteren enkel pin-betalingen.

Dat heeft te maken met het openen van het dossier en de administratieve afhandeling van een eerste gesprek. Onze tarieven zijn afgeleiden van de NZA-tarieven (tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorg Authoriteit)

Wij zitten in Maastricht (Bogaardenstraat 40B) en in Echt (in verlofskundigenpraktijk Bolle Buik, op de Houtstraat 32H)

Locatie Maastricht: Als je met de fiets komt kan je die direct bij onze praktijk stallen. Ben je met de auto? Dan kan je het beste parkeren in Q-park Vrijthof. Vanaf daar is het nog geen 5 minuten lopen naar onze praktijk. Als je met de bus komt kan je het beste bushalte Boschstraat, Maagdendries of Vrijthof aanhouden. Die liggen allemaal op +/- 5 minuten lopen van de praktijk.

Let op: als je zwanger of slecht ter been bent bestaat de mogelijkheid om gratis direct bij de praktijk te parkeren. Geef het met het maken van een afspraak even aan als je hier gebruik van wil maken!


Locatie Echt: Hier kan je gratis voor de deur parkeren.

Dat is vervelend om te horen. Kijk voor onze klachtafhandeling op de pagina Klachtenprocedure, geheimhouding en meldcode.

Dat horen we natuurlijk graag! Je doet ons een enorm plezier als je (anoniem) een recensie wil schrijven op onze Google-bedrijfspagina!

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een mail of bel of whatsapp ons op 043-234 0303